EKO-Platå

Webbshop

EKO Platå är en ostbricka av ek. Eken kommer från gamla matbord i ek som inte längre har passat ägarna. I vanliga fall hade detta inneburit slutet på träts livscykel och återigen bli till koldioxid i luften. Vi har dock kunnat ge materialet i bordet ett längre liv genom att tillverka nya produkter av det. Produkter som, om vi vårdar dem, kommer kunna leva vidare i flera generationer. De produceras i Sverige med minimala transporter och naturliga produkter som ytbehandling. EKO-Platå får sin snygga finish från kaffe, eld och en olja/bivax-blandning.

Att 10% av företagets omsättning dessutom går till plantering av nya träd gör att denna bidrar till en bättre miljö, både för oss och kommande generationer.

Brickan har fått sitt namn från det förhöjda intryck den stora fasen på undersidan ger. Den gör också att det är lätt att bära brickan. Dessutom heter ostbricka plateau de fromages på franska.

Måtten är 30×20 cm. Tänk dock på att handgjorda produkter kan variera något i storlek och färg. Storleken kommer dock inte variera mer än några mm från bricka till bricka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close