Samarbeten

Som nystartat företag är det otroligt viktigt att synas i olika sammanhang och på så sätt få ögonen på sig. Det har därför varit viktigt för mig att starta upp olika former av samarbeten.

40×30 cm

Ett av dessa samarbeten kommer hjälpa mig få feedback på nyutvecklade produkter och även en exponering. Det är gänget bakom lowlands BBQ som jag har knutit ett samarbete med. De har de senaste åren lyckats bra på grill-SM och har kvalat in till SM även i år. Jag har tillsammans med dem tagit fram ett riktigt rejält butcher block som är 60×40 cm och med ränna för köttsaft. Att göra ett butcher block innebär dels att det används mycket trä, ca 10kg och dessutom är det mycket arbete bakom. Det innebär att priset på en sådan bräda är ganska rejält men det är en produkt som räcker i en livstid, och mer om den sköts om. En annan produkt som de efterfrågat är en mer lätthanterlig skärbräda att använda vid tävlingarna. Den är 40×30 cm och ”endast” 3 cm tjock. Även den är gjord i ändträ.

En del av Ryobis alla verktyg som fungerar med samma batterier.

Dessutom har jag inlett ett samarbete är med verktygstillverkaren Ryobi som kommer sponsra med verktyg av olika slag. Samarbetet bygger på att jag visar upp deras produkter i olika samarbeten och även ger återkoppling på produkterna. Även detta samarbete ser jag som otroligt positivt och ett sätt att få synas på deras plattformar. Jag fastande för Ryobi dels för att de gör kvalitativa saker till ett bra pris men framförallt fastnade jag för deras tankegångar kring batterierna. De har använt samma batterisystem sedan 1996 och även om innehållet i batterierna har ändrats så fungerar fortfarande de gamla maskinerna med nya batterier och tvärtom. Många verktygstillverkare ändrar utformningen på batterierna med jämna mellanrum och på så sätt ”tvingas” konsumenten att köpa nya produkter när batterierna är uttjänta, eller tvärtom. Det är såklart en smart taktik rent affärsmässigt men jag gillar idén att man bara behöver byta den delen som gått söner istället för att köpa en helt ny produkt. Samarbetet med Ryobi kommer ni få se mer av inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close