EKO – Soffbord

I Götene fanns det en äldre möbelsnickare som tyvärr inte fick göra klart den sista kollektionen med skrivbord. Familjen visste inte vad de skulle göra med allt material, de ville inte slänga det då de visste att det låg mycket jobb bakom. Det var dock svårt att hitta köpare på det då skrivborden inte var färdiga och krävde både arbete och kunskaper att färdigställa. Det var helt enkelt svårt att göra klart skrivborden och få igen den investeringen.

EKO Trädesign har tagit över materialet och vi ger det nytt liv i moderna möbler som detta soffbord. Här är bordsskivan fanerad av förra ägaren och vi har lagt vårt arbete i att slipa, betsa och ytbehandla. På just detta bordet sitter hair pin ben som ger ett lätt och luftigt intryck med 50-tals känsla.

Det finns bordsskivor med olika träslag och möjlighet till olika alternativ på ben. Storleken är 120×60 cm.

Pris från 2999:-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close