Gamla verktyg

Gamla verktyg är fantastiska, både att använda men även att restaurera eller göra egna efter gamla modeller. Bilden visa ett axplock av mina gamla verktyg. Hyveln längst till vänster har jag gjort. Navaren kommer från min morfar. Träklubban är min egen design, så även handtaget på stämjärnet längst ner. Övriga har jag samlat på mig under åren. Allt är i bra bruksskick och används i verkstaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close